Als gecertificeerd coach, zet ik mijn kennis en expertise graag in om een groep medewerkers te coachen tot team (teamcoaching), of een communicatieprofessional, manager of bestuurder te coachen (persoonlijke coaching). Hierbij pas ik o.m. NLP, Transactionele Analyse, Enneagram en/of systemisch werken toe, al dan niet expliciet.

Teamcoaching
Mensen zijn verschillend. Dat is prachtig, maar wordt niet altijd zo ervaren. In de verschillen zit de samenwerking vaak in de weg. Terwijl juist daarin de meerwaarde zit! Vandaar mijn motto ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.
Door middel van verschillende teamcoachingstechnieken, begeleid ik een groep medewerkers in de ontwikkeling naar een team.

Persoonlijke coaching
Herken en erken je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Persoonlijke ontwikkeling begint met bewustwording. Dat kan je niet alleen; eenvoudigweg omdat je jezelf niet kunt ‘zien’. Vanuit mijn professie als coach, laat ik medewerkers graag groeien en bloeien. Professionele communicatie begint bij jezelf. Ontwikkel jezelf als communicatie-instrument en beleef het plezier: leef vanuit je drive en verras jezelf, én je omgeving!
Vanuit vertrouwen en deskundigheid coach ik ook managers en bestuurders.